Om Rayma Agenturer


Rayma agenturer driver egen import og salg og er representant for Termo Storkjøkken AS i Vestland Fylke.


Rayma Agenturer startet i 2012 og er agent for flere ulike selskaper. Hovedvirksomheten er Storkjøkken  for Termo Storkjøkken AS. Vi har kontor like ved Sartor Senter i Kystbyen på Straume  utenfor Bergen.I NYE Øygarden Kommune.

Om Termo Storkjøkken AS:

Bedriften ble stiftet i 1987, vi holder til ved Sjukenesstranda 54 Eidsnes, ca. 20 min unna Ålesund sentrum. Termo Storkjøkken er importør av kvalitetsprodukter som har fulgt oss siden starten, og vi representerer også de mest anerkjente norske produsenter.

Prosjektering

Rayma i samarbeid med Termo Storkjøkken hjelper deg hele veien fra ide, til ferdig prosjekt. Vi har egne ansatte som tegner og prosjekterer. Tegninger leverer vi både i 2D og 3D.
Vi hjelper kunden i alle deler av prosjektfasen.
Alt lages etter deres ønske og i forskjellig materialvalg.

Service

Vi ser på service og ettersalg som en veldig viktig del av vår organisasjon. Våre lokale teknikere har servicebiler full av reservedeler, og kompetanse samt kursing for alle våre produkter.

Hvor vi ikke strekker til, har vi selvsagt stort nett av flinke teknikere som hjelper oss. Rayma koordinerer sammen med Termo, som følger opp alle service rundt om i landet. Kort svartid på telefon og epost. Vi har også stort reservedelslager med over 10.000 lagerførte reservedeler i Ålesund, med muligheter for ekspress-over-natt kan vi også få levert i rekordfart om det haster. Reservedeler blir hentet hver dag, slik sikrer vi rask levering til alle deler av inn- og utland.