Last ned vår Storkjøkken katalog fra Termo her:

HOVEDKATALOG         COFFEE ROOM      RESTURANT     ROAST AND COOK


Din lokale leverandør

Rayma er din lokale Termo forhandler i Vestland Fylke.

Lokalt forankret og med Termo Storkjøkken sitt nettverk kan vi bistå store og små prosjekter.Over 40 års erfaring med storkjøkken utsyr fra øverste linje.

 

ENKELT FOR DEG

Vi går gjennom prosjektet ditt sammen med deg. Vi kan bistå med tegning oppsett og montering. Er prosjektet ditt allerede ferdig og du trenger å kjøpe noe direkte kan du enkelt bestille via nett.

 


Maritim

Som lokal Termo forhandler kan vi bistå også maritime kunder.

Termo Storkjøkken Marine har siden 1987 prosjektert, tegnet og levert bysser på flere marine fartøy. Vi leverer etter kunders ønske, og kommer med gode løsninger etter mange års erfaringer innen marine. Rustfritt, syrefast og utstyr av ypperste kvalitet. Vi bruker kun leverandører av beste kvalitet, og annerkjente merker i marineverden også rundt om i verden. Det er viktig for oss at byssene er prosjektert for å ha perfekte forhold til å lage mat, også under de tøffeste forhold.

Noen av supply båtene våres er blant annet Island Offshore, Normand, Olympic, Nordic american offshore og Bourbon Offshore. 


 

 

Storkjøkken 

FOR ALLE

Ny nettbutikk for privatkunder  er under utvikling.

PGA Covid-19 situasjonen i Norge er ikke butikken for privatkunder ferdig. Men du kan fremdeles handle hos oss. Produkter som er tilgjengelige ligger i butikken.Alt annet taes manuellt. 

Ta kontakt på post@rayma.no